top of page

Webshop

Üdvözlünk a webshopunkbank!

Ha szereted a japán kultúrát és szeretnél egy igazán egyedi bögrét, itt a helyed. Többségében tusfestés stílusú kerámiákat találsz nálunk. Mindegyik kézzel készült alkotás ezért mindegyik egyedi. Ugyanakkor nem kell megijedned, ezek használati tárgyak, amiket bátran berakhatsz a mikróba vagy akár a mosogatógépbe is.

Ha alkotásaim esetleg annyira elnyernék a tetszésedet, akkor akár teljes étkészletet vagy pohárkészletet is szívesen készítek neked. 

Bögréinkkel és poharainkkal igyekszünk többféle igényt kiszolgálni. Találsz nálunk füles és fül nélküli bögréket is. Igen tudjuk hogy a füles bögre kevésbé jellemző a japán kultúrára, ugyanakkor a mi kulturkörünkben ez terjedt el, és a megszokott dolgok kényelméről mi magunk is nehezen mondunk le.

Lapostányéraink esetében többféle méret közül vállogathatsz, annak függvényében, hogy épp csak bekapnál valamit vagy igazán nagy étkű vagy és szeretnél sok ételt felhalmozni rá. Illetve itt találsz kínálókat is, amiken külön helyet alakítottünk ki a bögréinknek, hogy a kakaó mellé a kalács is odaférjen.

Mélytányérainkból ehetsz levest, müzlit, vagy akár egy kis nasit is rakhatsz bele. Nem fogunk megsértődni ha ebből kínálod mogyoróval a vendégeidet. :)  Gondoltunk azokra is akik evőpálcikával esznek és készítettünk nektek pálcikatartós változatot is. 

Ha japán konyha, akkor szinte mindenkinek eszébe jut a szójaszósz és a wasabi. Nos nekünk is, és szerettünk volna gondoskodni róla, hogy Te is tudd hova rakni kedvenc szószaidat étkezéskor. Épp ezért készítettünk szószos tálkákat, amik természetesen a mustárral sem vesznek össze. :)

A hölgyekről sem feledkeztünk meg, ezért készítettem nyakláncokat is ha valami különleges ékszerre vágynál. Vagy szeretnéd meglepni a párodat valami szép aprósággal.

Végül, de nem utolsó sorban itt van az egyéb kategória. Itt találod azokat az alkotásaim, amik a korábbi kategóriákba nem fértek bele. Jelenleg itt füstölőtartókat találsz.

Hasznos információk, tudnivalók

Katás vállalkozó vagyok ezért csak magánszemélyeknek adhatom el az alkotásaim, cégeknek nem.

A webshopunk nincs teljesen automatizálve épp a fentiek miatt. Minden rendelést személyesen igazolok vissza e-mailben.

Fizetni a visszaigazoló levélben küldött fizetési link segítségével tudsz a MyPos rendszerén keresztül bankkártyával, vagy ha inkább utalni szeretnél az is megoldható.

Jelenleg nincs boltunk ezért a megvásárolt termékeket futárszolgálattal tudom eljuttatni hozzád, vagy ha személyesen eljösz hozzám esetleg rendezvényeken tudod átvenni.

Ha valamely termékem éppen elfogy, akkor előrendelheted a webshopban meghirdetett áron. Ha valamit módosítani szeretnél rajta akkor látogass el az egyedi rendelés oldalamra, ahol akár teljesen egyedi mintát is meg tudok festeni.

bottom of page