top of page

Mi is a rendelés folyamata?

Szeretnél egyedi festésű kerámiát? Keress meg minél előbb. 4-6 hét is lehet mire egy megrendelés elkészül és az egyeztetésekre is időt kell szánni, hogy azt kapd, amit szeretnél.

Lássuk mi is kell egy tárgy elkészítéséhez! Elsősorban a Te igényed, hogy szeretnél egy ilyen tárgyat. Minden mást megoldunk. Az a legkönnyebb, ha van konkrét elképzelésed vagy akár képed, de ha nincs az sem baj. Akkor együtt kitaláljuk mi legyen azon a tárgyon. Sok alkalomra festettem sokféle stílusban tárgyat, biztos megtaláljuk a Neked megfelelőt. Ne feledd én csak segítek, a koncepció alapvetően rajtad múlik.

Megvan, hogy milyen legyen a tárgy formája, mérete, mi legyen rajta? Akkor tudok küldeni ajánlatot, hogy mikorra tudom elkészíteni a tárgyat és mennyibe fog kerülni.

Ha megfelel az ajánlat, kérlek jelezd felém e-mailben, az fontos, és egy 50%-os előleg fejében már kezdem is a munkát.

Úgy gondolom, hogy ez egy közös alkotás. Hogy tudjuk ezt elérni?  Hát bevonlak a folyamatba. Először a kerámiára rajzolom a megbeszélteket az alapszín(ek) felvitele után és erről küldök fotót Neked. Ha tetszik akkor megyünk tovább és időről időre (3-4 alkalommal) küldök fázisképeket, hogy ha esetleg valamit szeretnél módosítani, akkor azt a lehető legkevesebb munkával és költséggel tehessük meg. Igen, a módosításoknak ára van, amiről árajánlatot küldök és amint elfogadod folytathatjuk a munkát. Természetesen ha szereted a meglepetéseket vagy csak nincs időd foglalkozni a részletekkel akkor ezektől az egyeztetésektől eltekinthetünk. Így akár magadnak is rendelhetsz meglepetést.

A kész műről kiégetés előtt is küldök egy képet. Ne ijedj meg, a festék kiégetés előtt sokkal mattabb. Kiégetéskor nyeri el igazi élénk színét.  Azután kiégetjük több mint 1000 fokon. A végeredményről szintén küldök fotót. A fennmaradó 50% fejében elküldöm postán vagy személyesen is át tudod venni egyedi egyeztetés alapján Budapest belvárosában. Amennyiben az értesítést követő két héten belül nem jelentkezel a kerámiáért az ár második felével, a kerámia webshopba kerül, ahonnan bárki megveheti. És ezzel le is mondasz a tárgyról.

És nem marad más hátra, mint az ajándékozás öröme, vagy a használat, ami újra és újra elégedettséggel tölt el.​

bottom of page