top of page

Partnereink

Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni mindazokat, akik segítették vagy jelenleg is segítik a vállalkozásunkat, hogy ily módon is megköszönjük a segítségüket.

A Nihon GO nyelviskola alapítója Péter volt az, akinek hála első lépéseinket tettük meg a japán kultúra terén. Ha szeretnél japánul tanulni bátran ajánljuk türelme és humora igazán páratlan.

A Rokály kerámia alapítója Edina készíti a nyers kerámiákat, amiket megfestek. Szaktudásával is gyakran támogat minket. Ő maga is készít egyedi kész kerámiákat. Érdemes megnézni az oldalát hátha Nála találjátok meg amit kerestek. 

MBY-logo-nagy-fehér-.png

Az Omiyage world  japán webáruház tulajdonosával Alexandrával rengeteg rendezvényre mentünk együtt. Felbecsülhetetlenül sok tanácsot és lehetőséget adott nekünk. Ha szeretnél valami japán cuccot vagy csak olvasnál a kultúráról keresd fel az oldalát.

A MadeByYou volt az a hely, ahol elkezdtem kerámiát festeni. Barátságos csapatuk minden segítséget megad, ha Te magad is szeretnéd kipróbálni a kerámiafestést. Én magam is időről-időre látogatom workshopjaikat, hogy új technikákat tanuljak.

Letters By Zsany

Zsany családtag nálunk és az angol oldalunk fordításait lektorálja. Ezen felül pedig fantasztikus angol tanár aki mindig megfelelelő arányba hajcsár vagy megértő tanárnéni. Szóval ha angolul tanulnál keresd bátra. 

bottom of page